CUBELLES SOSTENIBLE

Per què la FINQUES FERRER 5K-10K CUBELLES 2022 ÉS SOSTENIBLE?

La sostenibilitat econòmica, la sostenibilitat sociocultural i la sostenibilitat medi ambiental. Els tres elements amb els quals hem creat aquest esdeveniment.

  • SOSTENIBILITAT ECONÒMICA:

    Més de 40 empreses locals participen activament en la cursa oferint-nos: patrocinis i col·laboracions. L'organització ha apostat perquè un gran nombre d'empreses cubellenques i alguna vilanovina tingui cabuda en la Finques Ferrer 5K-10K Cubelles 2022.

  • SOSTENIBILITAT SOCIOCULTURAL:

    La creació d'aquesta cursa té com a objectiu apropar als veïns i veïnes de Cubelles i visitants al món running. Donat que hi haurà tota mena d'activitats s'hi podrà gaudir de la vila i conèixer gent, afavorint així la socialització, un element que arran la pandèmia sembla que tots necessitem, i que millor que conèixer gent amb la qual es comparteixen gustos i passions?

  • SOSTENIBILITAT MEDI AMBIENTAL:

    Comptarem amb la presència de CUSTÒDIA PLATGES GARRAF, una organització sense ànim de lucre que té com a finalitat "zero residus al medi ambient". Durant tot el dia podrem conèixer quina és la seva tasca i ajudaran a tots i a totes a veure la magnitud del problema real que fa temps que existeix. I això no és tot, 4 dels seus integrants correran la 5K i la 10K i faran "plogging", conegut com a "corredors de bossa", els quals faran la cursa alhora que recullen la brossa que trobin pel recorregut. Per a més informació sobre Custòdia Platges Garraf feu clic al logo.